Вхід
Увійти з: 

В Україні розпочато тестування системи електронних лікарняних

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Понад 700 медзакладів беруть участь у тестуванні системи електронних лікарняних, і вже у серпні вона запрацює по всій Україні. Про це під час брифінгу 11 липня заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

«Зараз ми звернулися до наших лікарень щодо тестування цієї моделі (електронних лікарняних – ред.), вона буде заповнюватися на ресурсах Пенсійного фонду, коли лікар може відразу заповнити та за допомогою електронного цифрового підпису підписати лікарняний. Зараз ми в режимі тестування і отримання відгуків від наших лікарень… Більше 700 лікарень вже відгукнулися і почали тестувати, я думаю тиждень-два ми її протестуємо, налаштуємо і вже в серпні плануємо запустити цю систему», – повідомив Степанов.

Крім цього, міністр охорони здоров’я анонсував створення електронного реєстру лікарняних. Це, на його думку, дозволить знизити будь-які фальсифікації та порушення, пов’язані з незаконною видачею цього документу.

Детальніше

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: