Вхід
Увійти з: 

Тимур Хромаєв: «З усіх європейських країн лише Україна не має повноцінного регулятора цінних паперів»!!!!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Тимур Хромаєв очолив НКЦПФР майже два роки тому. Це перший склад Комісії, який складається практично повністю з представників ринку. Водночас досить швидко той ринок, який є в Україні зараз, встиг набратися скепсису щодо нового керівництва Комісії.

Останнім часом регулятору довелося зіткнутися з негативним інформаційним фоном навколо себе, що не дивно, оскільки деякі ініціативи НКЦПФР ідуть врозріз з інтересами тих учасників фондового ринку, які присутні на ньому зараз. Зокрема, деякі з них не злюбили цей склад за боротьбу проти сміттєвих ЦП, які довго були основним джерелом заробітку для учасників ринку.

Зараз НКЦПФР просуває нові ініціативи, які можуть вплинути на кількість учасників ринку. Комісія хоче підвищити стандарти безпеки для ряду профучасників, на що в багатьох банально відсутні кошти.

Сам Хромаєв при цьому налаштований оптимістично. Складається враження, що він більше орієнтується на критику з боку різних МФО. При цьому через два роки перебування на цій посаді він ─ один із небагатьох, хто ще зберігає віру в те, що в Україні взагалі можлива побудова фондового ринку серйозного рівня.

Більше читайте тут: http://forbes.net.ua/ua/nation/1427827-timur-hromaev-z-usih-evropejskih-krayin-lishe-ukrayina-ne-mae-povnocinnogo-regulyatora-cinnih-paperiv

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: