Вхід
Увійти з: 

Україна збільшила обсяг торгівлі з Німеччиною

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Обсяг торгівлі між Україною і Німеччиною в минулому році зріс на 22%. Про це йшлося на зустрічі прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з представниками німецького бізнесу, повідомляє в четвер, 18 січня, прес-служба Кабміну.
Так, за підсумками року обсяг взаємної торгівлі між Україною і Німеччиною зріс на 21,5%. Причому торгові акценти змінилися в бік товарів легкої і харчової промисловості.
Посол Німеччини в Україні Ернст Райхель відзначив наявні в Україні проблеми з корупцією і зусилля української влади щодо її вирішення. Також посол приділив увагу успішній співпраці Києва з міжнародними фінансовими організаціями.
Своєю чергою Гройсман подякував Німеччині за внесок в українську економіку.
“Ми цінуємо внесок німецького бізнесу в розвиток національної економіки, цінуємо лідерство Німеччини в питаннях наших внутрішніх реформ й у питанні підтримки нашої територіальної цілісності. Ми відчуваємо, що Німеччина – надійний для України партнер, і ми зацікавлені в розвитку двосторонніх відносин”, – сказав прем’єр .

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: