Вхід
Увійти з: 

Україна та Гренада уклали Угоду про скасування візових вимог

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

16 липня 2020 року міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та посол Гренади в Російській Федерації Олег Фірер підписали Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Гренади про скасування візових вимог.

Положеннями Угоди передбачається запровадження безвізових поїздок громадян України і Гренади строком на 90 днів протягом 180 днів для перебування з метою туризму або здійснення іншої неоплачуваної діяльності.

Угода набере чинності після завершення сторонами необхідних внутрішньодержавних процедур.

Як зазначили в МЗС, Грендада зацікавлена у здійсненні іноземних інвестицій в банківську сферу і туризм, а також підтримує тісні зв’язки з США, Канадою і Британією.

Довідково: Гренада – це острівна держава в Карибському морі, що включає власне острів Гренада, а також південну частину островів Гренадіни. Дипломатичні відносини між Україною та Гренадою були встановлені 26 вересня 2019 р. в рамках 74-ї сесії ГА ООН в м. Нью-Йорк. Подальшим кроком стала домовленість про підписання двосторонньої угоди про безвізовий режим. На даний час немає акредитованого посла Гренади в Україні, тому посол Олег Фірер був уповноважений Урядом Гренади на підписання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Гренади про скасування візових вимог.

Детальніше

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: