Вхід
Увійти з: 

Авторам

Публікувати статті на Legal News мають право тільки зареєстровані автори. Пройти процедуру реєстрації можна тут.

До публікації на веб-сайті приймаються статті проблемного, узагальнюючого, аналітичного, експертного змісту, які ніде раніше не публікувалися або з посиланням на першоджерело.

КОМЕНТАРІ. Автор має право коментувати інші статті. В разі, якщо коментарі будуть містити образливі висловлювання, нецензурну лексику, тощо – автори будуть видалятись з сайту.

СТАТТІ. В статті коротко розкривається проблематика та власне її бачення автора. Зверніть увагу, що сайт має певний тематичний напрямок – суспільно політичну, економічну та юридичну сферу. Статті, що не належать до будь-яких з цих сфер будуть видалені адміністратором.

Стаття обов’язково має супроводжуватись фото – «Головне зображення», мати відповідні «Позначки» «Теги» (ключові слова), обрана категорія – «Точка зору», в якій має з’явитися стаття.

Автор статті відповідає за правильність і достовірність викладеного матеріалу, за належність останнього йому особисто, точність викладених у роботі фактів (даних) та якість перекладу цитат з іншомовних джерел.

В статті можна розміщувати фото, відео, тощо з підписами і без.

ВІДЕО. Відео, яке додає автор, має супроводжуватися короткою анотацією та, за необхідності, посиланням на джерело.

Відео спочатку розміщується на каналі Ютюб, а потім в категоріях: Резонанс (відзнята подія), Соціальне (соціальний ролик), Експертне (відеоблог), Навчальне (навчальний курс, фільм), Телепрограма (обов’язково за участі автора, який розміщує публікацію).

Відео обов’язково має супроводжуватись фото – «Головне зображення», мати відповідні «Позначки» «Теги» (ключові слова), обрана категорія, в якій має з’явитися відео.

Автори, які не дотримуються правил розміщення дописів: використовують некоректні висловлювання, порушують структуру сайту, користуються анонімністю – будуть видалені адміністраторами сайту.