Вхід
Увійти з: 

У Дніпрі відбудеться онлайн-інтенсив, присвячений правовим інструментам участі громадян у публічному управлінні

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

25 та 26 липня відбудеться дводенний онлайн-інтенсив «Правові інструменти участі громадян у публічному управлінні». Зазначений проєкт здійснюється за підтримки Фонду Конрада Аденауера та має на меті сприяти підвищенню рівня обізнаності молоді щодо особливостей використання механізмів реалізації права на участь у публічному управлінні.

За словами організаторів, програма охоплює 5 навчальних блоків, які передбачають детальний розгляд  особливостей нормативного регулювання використання інструментів громадського контролю. На їх думку, інтенсив дозволить учасникам розвинути власні навички використання відкритих реєстрів, підготовки запитів на інформацію, а також дізнатися про особливості проведення громадських експертиз та консультацій з громадськістю.

За результатами проходження інтенсиву учасники отримають сертифікати, засвідчені представництвом Фонду Конрада Аденауера в Україні та пам’ятні призи. Реєстрація триває до 22 липня включно і доступна за посиланням

Детальніше

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: