Вхід
Увійти з: 

Вступ до ЄС підтримують майже 60% українців, до НАТО – 47 %

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Вступ України до Європейського Союзу підтримують 59% опитаних громадян України, а до НАТО – 47% респондентів. Про це свідчать результати опитування соціологічної групи “Рейтинг“.

Згідно із результатами, вступ України до ЄС підтримують 59% опитаних, 26% – проти цього, 11% – не визначилися, 4% – не брали б участь у референдумі з цього питання.

Найвищий рівень підтримки ідеї вступу до ЄС серед мешканців Заходу (81%), найнижчий – на Сході (39%).

Серед прихильників партій ідея вступу до ЄС найбільше підтримується симпатиками Самопомочі та БПП Солідарність. Найнижчий рівень підтримки євроінтеграції серед прибічників Опозиційного блоку та партії “За життя”.

За даними опитування, 47% українців підтримали б вступ України до НАТО у разі проведення референдуму, не підтримали б – 36%, не визначилися – 13%, 4% – не брали б участі у ньому.

Як і у випадку із вступом до ЄС, найвищий рівень підтримки інтеграції до Північноатлантичного Альянсу на Заході (71%), найнижчий – на Сході (25%).

Джерело: https://informator.news/vstup-es-pidtrymuyut-majzhe-60-ukrajintsiv/

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: