Вхід
Увійти з: 

НОВЕ БЮРО ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ЗАПРАЦЮВАЛО У КИЄВІ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ще одне бюро правової допомоги з’явилося у Києві. Відсьогодні воно працює у приміщенні Київської міської ради профспілок за адресою вул. Стрітенська, 15. «За захистом трудових прав звертаються 5% клієнтів системи безоплатної правової допомоги. Дуже часто з юридичними питаннями люди звертаються також до профспілок. Тому ми вирішили консолідувати зусилля по захисту прав громадян і відкрити бюро правової допомоги у приміщенні профспілок», – зазначив заступник директора Координаційного центру з надання правової допомоги Сергій Ющишин.

Кожна людина, яка звертається до однієї з галузевих організацій профспілок Києва, матиме можливість зайти до бюро та отримати первинну та вторинну правову допомогу. Так само клієнт системи надання безоплатної правової допомоги, якщо він є членом профспілки, матиме можливість вирішити інші питання, звернувшись до однієї з профспілкових організацій, що знаходиться у цьому самому приміщенні.

Особливо багато звернень щодо захисту трудових прав громадян очікується у зв’язку з прийняттям нового Трудового кодексу України. Відповідно до доручення Президента, Кабінет Міністрів має до 31 грудня цього року розробити та внести на розгляд Верховної Ради проєкт Трудового кодексу, який має сприяти лібералізації трудових відносин та наблизити законодавство про працю до сучасних вимог. Отже, слід очікувати, що виникне багато питань у галузі трудового законодавства. За правовою допомогою з питань трудового права та інших можна звернутися до бюро правової допомоги за адресою вул. Стрітенська, 15 з понеділка по п’ятницю з 9 до 18 г.

Докладніше на сайті Міністерства юстиції України

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: