Вхід
Увійти з: 

Кабінет Міністрів затвердив бюджет Пенсійного фонду України на 2019 рік.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Кабінет Міністрів затвердив бюджет Пенсійного фонду України на 2019 рік

Документом враховано передбачений Державним бюджетом обсяг асигнувань на фінансування пенсійних програм у сумі 167 012,9 млн гривень, що дасть можливість забезпечити виплату пенсій, надбавок і підвищень, покриття дефіциту коштів Пенсійного фонду України відповідно до законодавства. Загальний обсяг дохідної частини бюджету визначено в сумі 398 178,1 млн гривень. Загальний обсяг видаткової частини — в сумі 397 734,1 млн гривень.

Урядовці також затвердили бюджет Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України. Доходи цього року (разом із залишком коштів на початок 2019 року) становитимуть 14,7 млн гривень, з них страхові внески – 12,6 млн гривень. При цьому, видатки визначено у розмірі 13,5 млн грн, зокрема на виплату матеріального забезпечення, надання соціальних послуг та здійснення заходів сприяння зайнятості, профілактику настання страхових випадків, допомогу по частковому безробіттю передбачається витратити 10,4 млн гривень.

Посилання: https://bit.ly/2Mfqf3o

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: