Вхід
Увійти з: 

Всеукраїнська асоціація фахівців оцінки

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Громадська організація «Всеукраїнська Асоціація Фахівців Оцінки» (скорочена назва – АФО) є добровільним громадським об’єднанням оцінювачів та інших фахівців, пов’язаних з ринком професійних оціночних послуг, яке здійснює діяльність, направлену на розвиток та підвищення професійного рівня оцінювачів та оціночної діяльності в Україні. Асоціація є некомерційною неприбутковою організацією та не має на меті отримання прибутку від своєї діяльності.
Діяльність АФО ґрунтується на добровільній участі, рівноправ’ї її членів, демократії, самоуправлінні, законності і гласності, захисті прав і законних інтересів її членів. Членами АФО можуть бути громадяни України, іноземці та особи без громадянства, що перебувають в Україні на законних підставах, які досягли 18 років.

Всеукраїнська Асоціація Фахівців Оцінки велику увагу приділяє постійному удосконаленню своєї діяльності, аби бути максимально корисною для своїх членів. Успіх для нас – це щоденна кропітка праця, а не кінцева мета. Починаючи з 2006 року досягнуто багато здобутків, але попереду ще довгий і звивистий шлях. Проте з кожним кроком ми стаємо на одну сходинку вище, на один крок ближче до цілі. 

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: