Вхід
Увійти з: 

Ціна на нафту опустилася нижче за 69 доларів

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Негативний вплив на ринок зробила новина про те, що кількість діючих нафтовидобувних установок в США зросла на 12 одиниць за тиждень.

Вартість північноморської нафти марки Brent вранці у вівторок, 30 січня, опустилася нижче за позначку в 69 доларів за барель. Про це свідчать оперативні дані біржових торгів.

Так, станом на 9:15 ціна нафти Brent перебувала на рівні 68,68 долара за барель. Це на 0,75% нижче за рівень закриття попередніх торгів.

Котирування ф’ючерсів на нафту WTI знизилися ще сильніше – на 1,04% – до 64,88 долара за барель.

Аналітики зазначають, що негативний вплив на ринок зробила новина про те, що кількість діючих нафтовидобувних установок в США зросла на 12 одиниць за тиждень і склала 759. Це зростання було максимальним з березня 2017 року.

У середині січня ціна нафти Brent перевищила $70 вперше з 2014 року. Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor’s Global Ratings підвищило прогноз на середню ціну нафти в 2018 році – до 60 доларів за барель.

У свою чергу Міжнародне енергетичне агентство попередило, що США готують “вибухове” зростання нафтовидобутку.

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: