Вхід
Увійти з: 

Правила змінилися: в Україні пояснили, як ввозити товари без мит

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

В Україні з січня 2018 роки змінилися правила оподаткування товарів, що ввозяться фізичними особами на митну територію в ручній поклажі та в супроводжуваному багажі через автомобільні та залізничні пункти пропуску.

Про це у Facebook повідомляє Державна фіскальна служба.

Зокрема, не обкладаються податком на додану вартість операції з ввезення товарів, сумарна вартість яких не перевищує 500 євро та загальною вагою не більше 50 кг. При цьому фізособа має бути відсутнім в Україні більше 24 годин і в’їжджати на території країни не частіше одного разу протягом 72 годин.

Однак, якщо фізособа відсутня в Україні менше 24 годин або в’їжджає на території країни частіше одного разу протягом 72 годин, то ПДВ не обкладатимуться товари, сумарна вартість яких не перевищує лише 50 євро. Також загальна вага продукції, що ввозиться не повинен перевищувати 50 кг.

У ДФС також зазначають, що правила оподаткування товарів, що ввозяться через повітряні пункти пропуску на державному кордоні України, не змінювалися. Безмитний поріг становить 1000 євро.

 

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: