Вхід
Увійти з: 

Не менше 3% цього року має скласти зростання економіки в 2019 році

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час першого в цьому році засідання Уряду заявив, що зростання економіки цього року має скласти не менше 3%

Гройсман

Володимир Гройсман, також, повідомив, що це зростання буде вкладене в програми розвитку освіти, медицини, проекти енергоефективності, розбудови інфраструктури.

«Пріоритет – зміцнення національної економіки, створення робочих місць, – сказав Володимир Гройсман. – У 2019 році будемо інвестувати в освіту, медицину, енергоефективність. Це буде рекордний рік будівництва доріг. Будуть й інші програми. Наше завдання, аби ріст економіки був не менше 3%».

Прем’єр-міністр наголосив, що вже з 1 січня в Україні проводиться перерахунок пенсій для військових пенсіонерів, запроваджено програму монетизації субсидій, ведеться підготовка до перерахунку пенсій іншим категоріям пенсіонерів. Одночасно вводиться новий механізм бюджетного планування – в горизонті трьох років, що несе більшу прогнозованість і послідовність виконання урядових рішень і програм.

«Це новий інструмент планування. Наведемо приклад – будівництво доріг. Зараз ми можемо передбачити на три роки, які дороги робимо. Або лікарні чи військо, оборонне замовлення. Це стратегічні речі», – сказав Володимир Гройсман.

Детальніше: https://bit.ly/2M48Udk

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: