Вхід
Увійти з: 

НБУ оновив систему тарифікації депозитарних послуг

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Національний регулятор встановив нові тарифи, згідно з якими вартість послуг буде базуватися на їх реальній ринковій вартості. Тарифікація починає діяти 22 грудня 2017 року, повідомляє прес-служба НБУ.

Раніше тариф на зберігання забезпечував 99,8% всіх доходів депозитарію НБУ. При цьому тарифи на інші депозитарні послуги та послуги з обслуговування депозитних сертифікатів були значно нижче собівартості або були відсутні, сказано в повідомленні. Тому клієнти, які активно здійснюють операції з цінними паперами, і клієнти, які тільки зберігають їх і не проводять операції з ними, платять однакову вартість обслуговування. Крім того, діючі тарифи складні для розрахунку і незрозумілі.

Введені нові тарифи покликані корелювати ринкові ціни в Україні і тарифи провідних депозитаріїв європейських країн, а також є одним з кроків до майбутньої передачі функцій депозитарію НБУ в Національний депозитарій України.

Раніше НБУ дав свободу інвесторам на виведення дивідендів в іноземній валюті.

Інформація взята з сайту “Українські новини”.

 

 

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: