Вхід
Увійти з: 

Комітет розглянув низку законопроектів на відповідність праву Європейського Союзу, зобов’язанням України в рамках Ради Європи та Угоди про асоціацію між Україною та ЄС

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 8 листопада під головуванням заступника голови Комітету Марії Іонової відбулося чергове засідання Комітету з питань європейської інтеграції.

У ході засідання члени Комітету розглянули низку законопроектів на їх відповідність праву Європейського Союзу, зобов’язанням України в рамках Ради Європи та Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони.

Такими, що не суперечать було визнано проекти законів №№ 65682164а6537 та 5690.

Проектом Закону №6568 пропонується скасувати встановлення мінімальних роздрібних цін на тютюнові вироби, тютюн та промислові замінники тютюну, передбачених  Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році».

Більше читайте тут:http://rada.gov.ua/news/Novyny/151277.html

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: