Вхід
Увійти з: 

Українські судді побували вдома в ірландських колег у рамках програми обміну

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Консультативна місія ЄС (КМЄС) та Антикорупційна ініціатива ЄС (EUACI) в Україні об’єднують зусилля з Міністерством закордонних справ Ірландії, щоби організувати амбітну двотижневу програму обміну досвідом. У рамках програми троє суддів з України отримали нагоду ґрунтовно вивчити судову систему Ірландії і пожити з родинами ірландських юристів та баристерів. Перший тиждень програми проходить в другому за величиною місті Ірландії, Корку, після чого делегація переїде до столиці – Дубліна, де до них приєднаються троє суддів Вищого антикорупційного Суду України (ВАКС).

Метою візиту є зміцнення зв’язків між судовими гілками України та Ірландії. Крім того, українські судді отримали нагоду побачити зсередини роботу ірландських судів, зокрема: як здійснюється управління судами, як регулюється професія правника та інші кращі європейські практики. Сьогоднішній візит є продовженням співпраці між Україною та Ірландією, зокрема успішного візиту української делегації в Ірландію в квітні 2018 року та візиту ірландських суддів до України у вересні 2017 року.

Детальніше

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: