Вхід
Увійти з: 

Студенти Дніпровського Університету долучилися до щорічної міжнародної акції «16 днів проти гендерного насильства»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

3 грудня студенти Університету, який діє в Дніпрі долучилися до щорічної міжнародної акції «16 днів проти гендерного насильства», яку ініціювали в стінах Університету імені Альфреда Нобеля спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки та співробітництва в Європі. Соціальна акція «16 днів активності проти гендерного насильства» – це щорічна міжнародна кампанія, яка стартує 25 листопада з Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок та триває до 10 грудня – Міжнародного дня захисту прав людини.

Мета акції привернення уваги громадськості до актуальних для суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків. Студентам були представлені стратегії протидії насильству, інструменти формування гендерно-чутливих політик та проєкти підтримки постраждалих. Були висвітлені основні завдання та цілі які реалізує команда СММ ОБСЄ, а також ролі медіаторів під час улагодження конфліктів і інцидентів.

Детальніше на сайті.

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: