Вхід
Увійти з: 

ГРАНТИ НАЦФОНДУ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Нацфонд досліджень зможе почати грантову підтримку наукових проєктів, а також запустити роботу зі створення власного сайту, електронної системи подання проєктів, електронних баз даних експертів та розробок. Для цього Уряд ухвалив Порядок, що регулює використання коштів НФД. Відповідна постанова була прийнята сьогодні, 4 грудня 2019 року, під час засідання Кабінету Міністрів.

У документі прописано, як формуватиметься бюджет Фонду, на що ці кошти можна буде використовувати та як про них треба буде звітувати. Це дозволить почати повноцінну поточну роботу НФД.

«Якнайшвидший старт роботи Фонду – це зараз один з наших основних пріоритетів. Ми маємо чітку мету, щоб уже весною 2020 року відбулися перші конкурси й кращі українські вчені отримали гранти під свої дослідження. Наразі спільно з представниками Фонду МОН активно працює над завершенням необхідних «документальних» процедур. Плюс у бюджеті наступного року ми збільшили фінансування НФД майже вдвічі – до 526 млн грн. Ці кошти повинні максимально швидко запрацювати для підтримки наших науковців», – зазначила Міністр освіти і науки України Ганна Новосад.

Докладніше на сайті Міністерства освіти і науки України

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: