Вхід
Увійти з: 

Що зміниться у Податковому кодексі у 2018 році

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Що зміниться у Податковому кодексі? Коментар Комітету ВР
7 грудня Верховною Радою було прийнято в цілому Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році» (законопроект №6776-д).

Що зміниться в оподаткуванні у 2018 році у зв’язку з прийняттям законопроекту №6776-д? Маємо офіційну інформацію від Комітету з питань податкової та митної політики.

Щоправда, текст Закону поки що не оприлюднений. До того ж у Раді вже зареєстровано проект Постанови №6776-Д-П про скасування рішення ВР, яким його було прийнято. А ще переголосувати законопроект 6776-д вимагає аграрний комітет ВРУ (як виявилось, пакетно голосуючи поправки, депутати «випадково» проголосували і за скасування експортного відшкодування ПДВ при експорті технічних олійних культур).

Тому можемо вже за традицією отримати зміни до Податкового кодексу просто «під ялинку».

Податківці змінили свою позицію щодо заповнення РК до ПН у разі зміни номенклатури товарів/послуг
В останній день реєстрації податкових накладних за першу половину листопада 2017 року ДФС на офіційному сайті розмістила роз’ясненнящодо складання розрахунку коригування до податкової накладної для зміни номенклатури товарів/послуг. Проте перед початком терміну реєстрації ПН за другу половину листопада податківці змінили свою позицію і навели новий алгоритм заповнення РК до ПН у разі зміни номенклатури товарів/послуг. 

Детальніше : https://news.dtkt.ua/taxation/common/46360?utm_source=news_18122017&utm_medium=email&utm_campaign=weeklyletter

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: