Вхід
Увійти з: 

Розпочато прийом заявок на участь у Всеукраїнському фестивалі інновацій

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

??️МОН почало прийом заявок на участь у Всеукраїнському фестивалі інновацій – подати їх можна буде до 18:00 31 березня 2018 року. Сам же захід пройде 15-17 травня 2018 року.

Фестиваль проводитиметься для популяризація розробок вітчизняних вчених та інноваторів, а також залучення до фінансування цих розробок інвесторів.

У межах заходу буде проведено:

✔️ конкурс стартап-проектів, журі якого буде сформовано з представників венчурного бізнесу, бізнес-інкубаторів, асоціацій промислових підприємств;
наука інноваційна діяльність та трансфер технологій
презентації венчурних фондів та бізнес-ангелів;
конференції та семінари.

Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження покриваються за рахунок учасника.

Участь у конкурсі можуть взяти розробки, представлені вишами, що належать до сфери управління МОН, науковими інститутами АН, а також загальноосвітніми та іншими навчальними закладами системи загальної середньої освіти.

Звертаємо увагу, що участь в конкурсі можуть брати розробки на стадії готовності не менш як дослідний зразок (прототип).

Конкурс міститиме два напрями:

✔️інновації, спрямовані на досягнення соціального ефекту,
✔️інновації, спрямовані на досягнення економічного ефекту.

Попередній відбір учасників конкурсу триватиме до 25 квітня. Конкурсантів буде повідомлено про проходження до участі у другому турі – презентації стартап-проектів конкурсному журі – до 30 квітня. Другий тур відбудеться 15-17 травня.

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: