Вхід
Увійти з: 

Qualcomm продає більше 1500 патентів і заявок на патенти

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Компанія WiTricity, піонер в галузі бездротової передачі енергії, оголосила про придбання у Qualcomm Incorporated і Qualcomm Technologies, Inc. певної технологічної платформи та активів IP, що дозволить досягти більше 1500 патентів і патентних заявок, пов’язаних з бездротовою зарядкою, якою володіє або контролює WiTricity. Через операцію Qualcomm Incorporated стане міноритарним акціонером WiTricity.

Це придбання спростить розробку технологій, що дозволить автовиробникам забезпечити безперервну та ефективну зарядку EV. Просте паркування на бездротових зарядних площадках, що знаходяться вдома, в гаражах і громадських паркуваннях, водії EV можуть перезаряджатися, не потребуючи будь-яких громіздких кабелів, фактично виключаючи необхідність вмикати. Електрифікований автономний транспортний засіб (AV) потребує бездротової зарядки, оскільки не буде присутніх людських водіїв для підключення.

«Технологія бездротової зарядки WiTricity – це ключ до майбутньої мобільності, яка є явно електричною і все більш спільною і автономною», – сказав Алекс Грузен, генеральний директор WiTricity. «Водії електричних транспортних засобів (EV) і флоти вимагають простого, легкого досвіду зарядки. Впровадження технології Qualcomm Halo в портфель WiTricity спростить глобальну сумісність і значно прискорить комерціалізацію. Це захоплюючий день для WiTricity, для автовиробників, для потенційних покупців EV, і в кінцевому рахунку для будь-якої компанії, що розгортає флоти автономних транспортних засобів ».

Придбання слідує за іншими значними останніми віхами для WiTricity. Компанія підписала кілька нових ліцензійних угод, включаючи Mahle в Німеччині і Anjie Wireless в Китаї. Раніше цього місяця Honda та WiTricity продемонстрували свою модель бездротового підключення транспортних засобів до електромережі на CES в Лас-Вегасі, використовуючи систему бездротової зарядки DRIVE 11 WiTricity. У 2018 році також було представлено перший у світі автомобіль, який оснащений бездротовою зарядкою, седан BMW 530e iPerformance.

Джерело: https://bit.ly/2UQXQn5

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: