Вхід
Увійти з: 

Нові форми реєстраційних документів для отримання цифрового підпису вступають в дію з 11 грудня 2017 р.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Державна фіскальна служба України затвердила нові форми реєстраційних документів для отримання цифрового підпису. Це передбачено у Наказі Інформаційно-довідкового департаменту ДФС, що набирає чинності 11 грудня 2017 року.

Змінено форми договору про надання послуг електронного цифрового підпису; реєстраційної картки для фізичної особи і юридичної особи), додатку до реєстраційної картки; заяви про зміну статусу посиленого сертифіката відкритого ключа і додатку до заяви про зміну статусу посиленого сертифіката відкритого ключа.

Форми реєстраційних документів попереднього зразка будуть прийматися до 8 грудня включно. Переглянути та завантажити актуальні форми можна за посиланням «Реєстрація користувачів».

Окрім того, внесено зміни до регламенту Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС. Ознайомитись зі змінами можна на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД ДФС у розділі регламент роботи http://acskidd.gov.ua/reglament.

Зміни до регламенту також набираються чинності 11 грудня.

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: