Вхід
Увійти з: 

У День Святого Валентина в Україні одружиться неймовірна кількість закоханих

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

У день Святого Валентина, 14 лютого, в Україні планують одружитися 1830 пар. Для цього 58 відділів реєстрації актів цивільного стану працюватимуть з 8 ранку і до півночі.

Про це повідомила заступник міністра юстиції з питань державної реєстрації Олена Сукманова, передає прес-служба Мін’юсту.

Бажання зареєструвати шлюб 14 лютого виявили 1830 пар. Очікуючи такий ажіотаж у день Святого Валентина, Мін’юст запровадив акцію “Кохання поза часом”: всі закохані зможуть навіть вночі подати заяву до відділу державної реєстрації актів цивільного стану та зареєструвати шлюб, якщо він був раніше призначений саме на цей день,
– розповіла чиновниця.

Сукманова зазначила, що одружитися можна буде у 58 відділах ДРАЦСу, які 14 лютого працюватимуть з 8 ранку і до півночі.

Окрім того, заступник міністра наголосила, що до органів РАЦСу можуть звертатися не тільки ті, хто вперше вирішив зареєструвати шлюб, але й ті, хто хоче відсвяткувати срібне, золоте чи навіть діамантове весілля, поновити шлюбні обіцянки та ще раз пережити відчуття, які були багато років тому.

“У відділах ДРАЦСу є спеціально підготовані сценарії таких урочистостей, крім незабутніх емоцій, подружжя отримають ще й ювілейні свідоцтва”,– розповіла вона.

https://24tv.ua/ukrayina_tag1119

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: