Вхід
Увійти з: 

У ДБР ХОЧУТЬ РОЗСЛІДУВАТИ ЗЛОЧИНИ НАЗК, ВРП, ВККС ТА СУДДІВ КОНСТИТУЦІЙНОГО СУДУ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Голова Державного бюро розслідувань Роман Труба вважає за необхідне розширити коло суб’єктів, підслідних ДБР. Зокрема, додати до компетенції Бюро розслідувань і злочини, скоєні головою, заступниками чи членами Національного агентства з питань запобігання корупції; Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів; Вищої ради правосуддя; Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, а також суддів Конституційного суду. Про це Роман Труба заявив під час «круглого столу» у Києві на тему «Державне бюро розслідувань: пріоритети роботи».

За словами керівника новоутвореного правоохоронного органу, результативність ДБР буде вимірюватись «не резонансними затриманнями, а гучними справами у суді».

Крім цього Роман Труба запропонував розпочати діяльність ДБР «із чистого аркушу», нових кримінальних проваджень, що їх тільки вноситимуть до ЄРДР. Розслідування вже існуючих кримінальних справ, на думку Р. Труби, мають завершувати ті органи, котрі їх розпочинали.

Він також повідомив, що завтра, 20 грудня 2017, презентує стратегічну (на п’ять років) програму діяльності Бюро.

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: