Вхід
Увійти з: 

10YearChallenge: Україна десятиліття тому

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

У світі знову популярний  флешмоб #10YearChallenge: користувачі публікують свої нинішні знімки поруч із тими, якими вони були 10 років тому. Що змінилося за цей час в Україні? Перерахуємо основні події, котрі запам’яталися кожному – як хороші, так і не дуже.

Крим, Гурзуф 27 січня 2009 року. У дитячому таборі “Артек” керівництво поскаржилося на брак коштів. Верховна Рада на початку лютого 2009 року ухвалила закон про державну підтримку “Артеку” і відновила бюджетне фінансування табору.

#10YearChallenge (Україна)

2009 рік, Даріо Срна і Донецький аеропорт, куди Туди 21 травня прибули гравці “Шахтаря”, які щойно виграли кубок УЄФА.

#10YearChallenge (Україна)

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко та її російський колега Володимир Путін 19 січня 2009 року – на підписанні контракту, який мав припинити суперечки щодо газу і відновити його транзит з України до Європи.

#10YearChallenge (Україна)

Встановлення пам’ятника герою легендарного мультфільму “Їжачок в тумані” (скульптор Костянтин Скретуцький).

#10YearChallenge (Україна)

День соборності України, 22 січня 2009 року – піднято найбільший державний прапор (35 Х 40 метрів – половина футбольного поля).

#10YearChallenge (Україна)

Факельна хода з нагоди Дня пам’яті Героїв Крут, підпалюють прапор “Донецької республіки” в Донецьку 29 січня 2009 року.

#10YearChallenge (Україна)

Міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко та голова парламентського комітету Павло Костенко закладають у фундамент на НСК “Олімпійський” символічну капсулу з посланням до майбутніх поколінь в Києві. (30 січня 2009 року).

#10YearChallenge (Україна)

Брати Володимир (зліва) та Віталій Кличко тримають чотири своїх чемпіонських пояси під час прес-конференції в Києві 28 січня 2009 року.

#10YearChallenge (Україна)

Посилання: https://bit.ly/2MiUiar

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: