Вхід
Увійти з: 

До Дня захисту дітей

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

До Дня захисту дітей 01.06.2020 р. на базі правового клубу «Правокатор» було проведено онлайн-лекцію на тему: «Булінг у навчальному закладі: служба порозуміння VS притягнення до відповідальності та судова практика».

Від Університету імені Альфреда Нобеля спікером виступала керівник Юридичної клініки кафедри права, викладач кафедри права, адвокат Макарова Тетяна Петрівна із лекційним матеріалом на тему: «Попередження булінгу у закладах освіти. Служба порозуміння».

Під час свого виступу Тетяна Петрівна звернула увагу аудиторії на правову основу створення безпечних умов шкільного навчання дітей, окреслила основні поняття миротворчості та миро будування, а також важливість участі дітей та сучасної молоді у ньому. Також Тетяна Петрівна не оминула своєю увагою і мирні шляхи врегулювання конфліктів, зокрема медіацію.

У моделі Служби порозуміння ключову роль відіграє саме медіатор — людина, яка має навички із мирного врегулювання конфліктів, непорозумінь та спорів. Вкотре Тетяна Петрівна підкреслила, що досягнення порозуміння саме через діалог є надзвичайно важливо для сучасного суспільства, особливо, якщо конфлікти відбуваються у навчальних закладах.

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: