Вхід
Увійти з: 

Amazon вперше обійшла Microsoft за капіталізацією

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

За підсумками торгів у середу акції Amazon і капіталізація компанії зросли до $702,5 млрд.

Ілюстрація REUTERS

Ілюстрація REUTERS

Американська компанія Amazon, найбільший у світі ритейлер з обігу серед продавців товарів і послуг через Інтернет, вперше в історії випередила IT-гіганта Microsoft за ринковою вартістю. Також Amazon вперше став найдорожчим у світі брендом.

За підсумками торгів у середу акції Amazon і капіталізація компанії зросли до $702,5 млрд. Капіталізація Microsoft на кінець сесії становила $699,22 млрд. Таким чином, Amazon вперше обігнала Microsoft за капіталізацією, посівши третє місце за цим показником. Лідером з капіталізації є Apple (майже $850 млрд), слідом йде Alphabet ($744,7 млрд).

На початку лютого 2018 р. стало відомо, що дохід Amazon за 2017 рік становив $3 млрд. Це на $600 млн більше, ніж у 2016 році. За четвертий квартал 2017 року Amazon заробила $1,9 млрд проти $749 млн за аналогічний період минулого року. Нагадаємо, згідно Bloomberg Billionaires Index, найбагатшою людиною світу за підсумками 2017 року став засновник Amazon Джефф Безос, чий статок оцінюється майже в $100 млрд.

Детальніше: https://economics.unian.ua/stockmarket/2395428-amazon-vpershe-obiyshla-microsoft-za-kapitalizatsieyu.html

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: