Вхід
Увійти з: 

Всеукраїнська організація судових експертів України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Союз експертів України є громадською організацією, що об’єднує експертів вищої кваліфікації, які пройшли атестацію в Центральній експертно-кваліфікаційної комісії Міністерства юстиції України і занесених до державного реєстру судових експертів, а також до державного реєстру оцінювачів. Організація налічує понад п’ятсот фахівців, переважна більшість з яких – фахівці в галузі оцінки транспорту та визначення вартості матеріального збитку, заподіяного власникам аварійно пошкоджених транспортних засобів.

Відділення Союзу експертів України створені в кожній області країни, що дає можливість оперативно і ефективно поширювати передовий досвід на території України. Не менше двох разів на рік Союз експертів України проводить семінари з підвищення кваліфікації фахівців, працюючи в тісному контакті з науково-дослідними інститутами судової експертизи. На даний момент ведеться робота з вироблення в країні єдиних принципів у галузі оцінки автотранспорту, і Союз експертів України є в цьому напрямку провідною організацією.

Сфера діяльності наших фахівців – експертні висновки за постановою судових і слідчих органів, оцінка заставного майна, експертні висновки для страхових компаній.

Основною метою діяльності СЕУ є забезпечення та захист законних соціальних, економічних, творчих та інших спільних інтересів своїх членів.

Основним завданням Союзу експертів України є:

Для здійснення своїх статутних завдань Союз експертів України у встановленому законом порядку:

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: