Вхід
Увійти з: 

«Закон «Про приватизацію державного майна» затверджує прозорі правила приватизації та фактично впроваджує у життя передовий європейський досвід», – Голова Верховної Ради Андрій Парубій

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій в інтерв’ю телеканалу Рада у п’ятницю зазначив, що серед важливих законів, ухвалених у першому читанні на цьому тижні, був Закон «Про приватизацію державного майна» (№7066). Він поінформував, що Україна на сьогодні має найбільшу кількість не приватизованих підприємств з усіх наших сусідів. Деякі країни, такі як Канада, за його словами, взагалі не мають державних підприємств. «І на жаль, у нас державне управління підприємствами часто буває неефективним, корупційним. Тому потрібна чесна і прозора приватизація, – підкреслив він. – На жаль, до сьогодні ці процеси були пригальмовані, тому що не було чітких і прозорих критеріїв – як має проводитись приватизація, щоб не працювали корупційні схеми, щоб не була занижена ціна для державного майна, яке має бути продане за найвищою ціною».

Більше читайте тут:http://rada.gov.ua/news/Top-novyna/151360.html

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: