Вхід
Увійти з: 

Виконавці Мін’юсту забезпечили погашення майже півмільярда боргів із зарплат

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

У 2018 році вдалося повернути працівникам більше 460 млн грн боргів з зарплат. Про це повідомив Міністр юстиції Павло Петренко.

Він наголосив, що проблема невиплати зарплат існувала десятиліттями і на неї державні органи не звертали уваги.

«За нашої ініціативи було прийнято рішення запустити публічний реєстр підприємств – боржників, було створено спеціальні виконавчі групи, а у кожному регіоні запрацювали штаби з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами державної виконавчої служби рішень про стягнення заборгованості по заробітній платі. Кожен виконавець отримав нову технологічну картку, де чітко й покроково зафіксовано його кроки для забезпечення повернення зарплат робітникам», – зазначив Міністр юстиції.

За його словами, робота в цьому напрямку не буде зупинятися й триватиме до тих пір, доки існуватиме проблема невиплати зарплат.

«На даний час на виконанні в органах ДВС перебуває 17,9 тисяч виконавчих документів про стягнення заборгованості із зарплати на суму 567 мільйонів гривень. Це той фронт робіт, на якому ми зосередимось в 2019 році. Наше завдання забезпечити справедливість – кожна зароблена українським працівником копійка має бути виплачена», – резюмував Павло Петренко.

Посилання: https://bit.ly/2T6CHF0

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: