Вхід
Увійти з: 

Володимир Лапа обговорив із представниками бізнесу наближення українського законодавства до норм ЄС

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Під час зборів Союзу птахівників України Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа обговорив із представниками бізнесу процес наближення українського законодавства до норм ЄС у галузі ветеринарії та безпечності харчових продуктів.

Учасники проаналізували зміни в українському законодавстві щодо вимог до виробників харчових продуктів, які набувають чинності у 2018 році та були прийняті з метою гармонізації вітчизняної законодавчої бази до норм Євросоюзу. Присутні відзначили, що оператори ринку, які працюють із дотриманням усіх норм законодавства, зацікавлені у впровадженні європейських стандартів, адже це відкриє для них нові ринки збуту продукції.

Володимир Лапа повідомив, що за останній час Держпродспоживслужба в режимі відео конференцій із представниками Єврокомісії працює над узгодженням питань двосторонньої торгівлі та погодження сертифікатів на ряд харчових продуктів. Дана робота буде продовжена у січні наступного року.

Голова Держпродспоживслужби закликав представників бізнесу активніше долучатися до процесу реформування вітчизняного законодавства у галузі ветеринарії та безпечності харчових продуктів.

«Держпродспоживслужба завжди відкрита до комунікацій з бізнесом і буде вдячна за пропозиції, які стосуються удосконалення законодавчої бази, зокрема, щодо безпечності харчових продуктів, що безперечно відобразиться на безпечності харчових продуктів для українського споживача», – наголосив Володимир Лапа.

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: