Вхід
Увійти з: 

В Україні за появу відкритого реєстру педофілів

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін заявив про необхідність створити відкритий реєстр педофілів. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook в неділю, 14 січня.

За його словами, тільки за останню добу було зафіксовано “два жахливих факти знущання над дітьми”.

“Запорізька область. Вчора в одному з селищ Бердянського району внаслідок проведення слідчих дій було затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 13 січня по місцю проживання неприродним способом зґвалтував сина своєї співмешканки – п’ятирічного хлопчика. Харківська область. В селі Балаклійського району затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 13 січня в своїй квартирі намагався неприродним способом зґвалтувати одинадцятирічну дівчинку”, – написав Аброськін.

Він додав, що “ці збоченці знищують наше майбутнє”.

“Відповідальність за їхні дії, згідно з чинним законодавством, настільки гуманна, що дає змогу робити їм це знову. На черзі внесення змін щодо посилення відповідальності за статеві злочини проти малолітніх і впровадження відкритого реєстру педофілів”, – написав заступник голови Нацполіції.

За словами Аброськіна, це допоможе убезпечити українських дітей від злочинців. Такий реєстр уже є в Польщі.

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: