Вхід
Увійти з: 

ПОРОШЕНКО ІНІЦІЮВАВ ПРОВЕДЕННЯ НАДЗВИЧАЙНОГО ЗАСІДАННЯ КОНСУЛЬТАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ ПРЕЗИДЕНТІВ УКРАЇНИ І ПОЛЬЩІ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Про це повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, резонансні заяви з боку представників офіційної польської влади на адресу України та її керівництва викликають серйозне занепокоєння і не можуть залишатися без належного реагування.

«Задля зміцнення стратегічного партнерства між Україною та Республікою Польща і щоб уникнути подальшої ескалації напруги, усвідомлюючи необхідність вирішення будь-яких проблемних питань у двосторонніх відносинах виключно у цивілізований європейський спосіб, президент Петро Порошенко ініціював проведення надзвичайного засідання Консультаційного комітету глав держав України та Польщі», – йдеться у повідомленні.

Також Цеголко звернув увагу на заяву МЗС, яке наголосило, що «в проєвропейській політиці української влади немає політиків, які мали б антипольські настрої. Україна – це стратегічний партнер Польщі». 

Цеголко нагадав, що Консультаційний комітет є дорадчим органом, який покликаний сприяти реалізації домовленостей між президентами обох держав, спрямованих на поглиблення дружніх стосунків між Україною і Республікою Польща, який очолюють зовнішньополітичні радники глав держав. 

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: