Вхід
Увійти з: 

Літня школа з інтелектуальної власності

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

З 17-23 липня 2017 року кафедра інтелектуальної власності Національного університету ім.Тараса Шевченка спільно з Навчально-науковим інститутом інтелектуальної власності та Міністерством економічного розвитку і торгівлі, провели традиційну Літню школу інтелектуальної власності.

Уже IV-тий рік поспіль школа збирає численну аудиторію студентів, викладачів, юристів, патентних повірених та всіх тих, чия діяльність пов‘язана з інтелектуальною власністю. Спікерами школи були фахівці з ДП «Український інститут інтелектуальної власності», Міністерства економічного розвитку і торгівлі, юристи, адвокати, судові екперти, патентні повірені та ін. Слухачі мали можливіть отримати практичні навички щодо охорони об‘єктів інтелектуальної власності у мережі Інтернет, передачі технологій та ліцензування, карно-правової охорони інтелектуальної власності, судової експертизи об‘єктів інтелектуальної власності, використання патентної інформації та ін.

Літня школа- це актуальна і потрібна подія, яка дає можливіть обмінятися досвідом, отримати корисні знання та сприяє популяризації інтелектуальної власності.

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: