Вхід
Увійти з: 

Кубів обговорив ключові напрямки реформ у сфері інтелектуальної власності в Україні

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Перший віце-прем’єр міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів та генеральний директор Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ) Френсіс Ґаррі обговорили ключові напрямки реформування сфери інтелектуальної власності в Україні.

Про це повідомляє прес-служба МЕРТ.

“У рамках робочого візиту до Індії Степан Кубів, перший віце-прем’єр міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі України зустрівся з генеральним директором Всесвітньої організації інтелектуальної власності Френсісом Ґаррі. Під час зустрічі обговорювалися ключові напрямки реформування сфери інтелектуальної власності в Україні”, – йдеться в повідомленні.

Кубів зазначив, що для ефективної роботи важливо налагодити тісну взаємодію з фахівцями Всесвітньою організацією інтелектуальної власності, зокрема щодо спільної підготовки Національної стратегії України для розвитку сфери інтелектуальної власності.

“Поєднання досвіду фахівців Мінекономрозвитку та ВОІВ дозволить створити якісний стратегічний документ для сфери інтелектуальної власності, що надалі стане дороговказом для розвитку в Україні високотехнологічних галузей економіки”, – зауважив Кубів.

Серед механізмів практичної підтримки творчої реалізації українців Кубів виокремив подальший розвиток мережі Центрів підтримки технологій та інновацій, а також подальше впровадження альтернативних процедур вирішення спорів у сфері інтелектуальної власності в Україні.

Джерело: https://bit.ly/2WcFiPR

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: