Вхід
Увійти з: 

Ірина Геращенко: «Уряд має передбачити у Держбюджеті-2018 видатки на створення фонду підтримки заручників, що утримуються на окупованих територіях України та політв’язнів в РФ»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Уряд має передбачити у Державному бюджеті України на 2018 рік видатки на створення фонду підтримки заручників, що утримуються на окупованих територіях України, та політв’язнів, що утримуються в Російській Федерації», –  заявила Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко під час засідання Погоджувальної ради, 6 листопада 2017 року.

Український політик повідомила, що сьогодні особливої уваги та підтримки зі сторони органів державної влади України потребують родини заручників та політичних в’язнів. У цьому зв’язку політик закликала передбачити видатки у державному бюджету на 2018 рік на спеціальний фонд при Міністерстві закордонних справ України та видатки на створення відділу при Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій України для допомоги родичам громадян України, які примусово та безпідставно перебувають у неволі в РФ та на окупованих територіях України.    

Більше читайте тут:http://rada.gov.ua/news/Top-novyna/151006.html

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: