Вхід
Увійти з: 

Мінфін США пообіцяв найближчим часом оголосити нові санкції проти Росії

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Глава Мінфіну США Стівен Мнучін заявив, що його відомство найближчим часом оголосить нові заходи в рамках закону про санкції щодо Росії.

Про це він розповів на брифінгу в Білому домі.

“Ми вже говорили, що працюємо над ними. Вони будуть оголошені найближчим часом. Ми сконцентровані на цьому”, – сказав глава мінфіну США.

Нагадаємо, за даними CNN, в адміністрації Трампа встановили черговий дедлайн впровадження санкцій проти РФ. Тепер 29 січня 2018 року – наступний термін, коли адміністрація має визначитися із бізнесом та підприємствами з різних країн, які мають підпасти під санкції за ведення бізнесу з певними російськими підприємствами.

Демократи Конгресу США стурбовані тим, що впровадження санкцій проходить так довго, і що російські підприємства можуть встигнути створити нові дочірні компанії, щоб обійти санкції.

В Держдепі США заявляють, що робота над впровадженням закону продовжується.

Нагадаємо, 2 серпня президент США Дональд Трамп підписав закон про введення нових санкцій проти Росії, Ірану і Північної Кореї.

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: