Вхід
Увійти з: 

IV Всеукраїнська конференція з кримінального права та процесу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Асоціація правників України запрошує взяти участь у IV Всеукраїнській конференції з кримінального права та процесу, яка відбудеться 9 – 10 листопада 2017 року у готелі Radisson Blu Hotel Kyiv.
Захід вже став ключовою подією року у сфері кримінального права та процесу! Конференція є ефективним майданчиком між адвокатами, суддями, юристами та закордонними експертами для обговорення актуальних питань галузі, побудови діалогу, обміну думками та вироблення спільних позицій.
Програма включатиме небувалий мікс із різноманітних тем та форматів – відкриті дискусії, розмови про реформи, майстер-класи та презентації! Традиційно будемо говорити про забезпечення ефективності кримінального правосуддя, питання захисту прав адвокатів, новації у кримінальному процесі, міжнародну співпрацю у кримінальних справах та актуальні питання кримінального процесу.

За додатковою інформацією щодо заходу та можливостей партнерства звертайтесь, будь ласка, до Секретаріату АПУ за тел.: +380 (44) 492-88-48, e-mail: events@uba.ua. Контактна особа – Вікторія Краснова.

Поділитися.

Залишити ВідповідьРедакція не несе відповідальності зі зміст коментарів читачів. Вся відповідальність за зміст лягає на коментаторів.

Увійти з: